Magic: de cementzak die op magische wijze verdwijnt in de betonmolen

Zorgvuldig de cementzak openen, de zak dragen en voorzichtig de inhoud in de betonmolen gieten: dit proces is vanaf nu verleden tijd dankzij Magic, het cement in een nieuwe revolutionaire verpakking. De professional mag voortaan de Magic cementzak in zijn geheel in de betonmolen gooien zonder deze eerst uit te gieten. Tijdswinst, gebruiksgemak en minder afval en stof zijn de belangrijkste voordelen van deze innovatie voor alle professionals uit de sector.

De nieuwe verpakking van Magic, het multifunctionele cement van Holcim, is ontworpen om afval en stof op de werf te verminderen. Deze cementzak verdwijnt als bij toverslag in onzichtbare microvezels in de betonmixer dankzij de schurende werking van de aggregaten.

Dankzij deze verpakking produceert de Belgische cementfabrikant geen afval meer op de werf, wat ook een belangrijke rol speelt voor het milieu.

Ook de werkomstandigheden van de professionals op de werf worden verbeterd. “De zak produceert minder stof en bespaart werktijd uit omdat hij niet meer geopend en uitgegoten moet worden in de betonmolen”, zegt Bart Daneels,  Commercieel Directeur Cement & Marketing voor Holcim België.

Contacteer ons
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Helene Tuypens Project Manager, Two cents
Over Holcim (Belgique) S.A.

Holcim België, lid van de groep LafargeHolcim, telt meer dan 700 medewerkers verspreid over 20 sites. Het bedrijf is één van de toonaangevende spelers in de cementindustrie.

Holcim België biedt een uitgebreid gamma oplossingen aan voor de bouw van zowel residentiële als niet-residentiëlegebouwen, kunstwerken en wegwerkzaamheden:

  • een compleet gamma genormaliseerd cement in bulk en in zakken;
  • speciale bindmiddelen voor grondbehandeling, bodeminjectie en verwerking van industrieel afval;
  • een volledig gamma van genormaliseerd stortklaar beton en mortelsoorten, BENOR beton, esthetisch beton, beton voor wegenwerken e.a.;
  • kalksteen-, zandsteen- en porfiergranulaten voor allerlei toepassingen.

In België levert Holcim grondstoffen aan de voornaamste spelers uit de bouwsector, openbare werken, de industrie van stortklaar beton, prefabrikanten, handelaars in bouwmaterialen en gespecialiseerde bedrijven. 

Meer info op www.holcim.be

Holcim (Belgique) S.A.
Avenue Robert Schuman 71
1401 Nivelles