Metselen in de winter: Fast & Strong van Holcim maakt het mogelijk

Holcim heeft een volledig nieuwe naam gegeven aan zijn populaire blauwe cementzak, deze heet voortaan “Fast & Strong”. “Fast” omdat dit ultraperformante cement erg snel hard wordt en “Strong” voor de hoge druksterkte van zodra het aangebracht wordt.

Fast & Strong, beschikbaar in een plastic zak van 25 kg, is een cement dat aangeraden wordt in de winterperiode. Het is namelijk bruikbaar bij temperaturen lager dan 10°C en bij risico op een langdurige vriesperiode. Dit type cement zorgt in het bijzonder voor voldoende weerstand zodat de mortel en het beton bestand zijn tegen de effecten van vorst. Holcim België raadt de professional evenwel aan om de mortel en het beton na plaatsing af te dekken.

Fast & Strong wordt ook in bulk gebruikt door bijna de volledige prefabricage-industrie, voornamelijk bij de productie van gewapend beton en voorgespannen betonelementen.

Contacteer ons
Over Holcim (Belgique) S.A.

Holcim België, lid van de groep LafargeHolcim, telt meer dan 700 medewerkers verspreid over 20 sites. Het bedrijf is één van de toonaangevende spelers in de cementindustrie.

Holcim België biedt een uitgebreid gamma oplossingen aan voor de bouw van zowel residentiële als niet-residentiëlegebouwen, kunstwerken en wegwerkzaamheden:

  • een compleet gamma genormaliseerd cement in bulk en in zakken;
  • speciale bindmiddelen voor grondbehandeling, bodeminjectie en verwerking van industrieel afval;
  • een volledig gamma van genormaliseerd stortklaar beton en mortelsoorten, BENOR beton, esthetisch beton, beton voor wegenwerken e.a.;
  • kalksteen-, zandsteen- en porfiergranulaten voor allerlei toepassingen.

In België levert Holcim grondstoffen aan de voornaamste spelers uit de bouwsector, openbare werken, de industrie van stortklaar beton, prefabrikanten, handelaars in bouwmaterialen en gespecialiseerde bedrijven. 

Meer info op www.holcim.be

Holcim (Belgique) S.A.
Avenue Robert Schuman 71
1401 Nivelles